Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Важни дати, Събития, Традиции

2-ри януари: Време за равносметка

Новата година пристигна. С нея и поредното ми убеждение, че има масово незнание на правописните норми (Нова година се пише с главно „Н“ и малко „г“). Е, в крайна сметка, ако само това е правописният проблем – няма страшно.

Вероятно внушителен процент от балканското съсловие, към което съм горд участник, прекарахме вчерашния първи ден от новата 2012-та година в „съживяване“ от посрещането и. Голяма част от нас вече сме напълно възобновени. Дали пък, новогодишното президентско пожелание не ни е помогнало за това? Господин Георги Първанов, в последните си дни, като президент на Републиката ни подсети, че търпението (ни) прави силата (нечия)

А как да прекараме 2-ри януари? За мен, това е много подходящ ден за равносметка. Снабдих се с нов работен календар, беличък и неизписан. Нанесох безбожно синьото мастило в планиране за следващия ден. 2-ри януари си остава обаче подходящ за планиране не само на следващия ден. Я, да си зададем сега следните въпроси – „Къде съм сега?“ и „Къде искам да бъда?“. Да „теглим“ чертата под тях, правейки им почленно събиране, и да „родим“ въпроса – „Как да стигна до там?“.

Честита Нова 2012-та година! Желая Ви чудесно здраве и много поводи да дарите усмивки!

Поздрави,
Иван Попов

Подобни публикации:

Post A Comment

*