Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Други проекти, Наука

СТОП! Това не съм аз!


Това послание се отнася за всеки един, който си помисли, че се отнася за другите. Този текст е посветен на всеки един, който явно или скрито вярва, че посланието е към всички останали, но не и към него. За всеки един, който припознава другите в това описание, но не и себе си.
Елементарността в съвременните отношения, позволява на тези хора да отхвърлят всяка възможност за успех на друг човек, просто за да не може той да е повече от тях. Тези хора автоматично ще нарекат този човек лъжец, независимо от всичко. Тези хора ще обсъждат, ще плюят и ще говорят против този човек. Колкото повече пък този човек унижава техните „некачества”, толкова по-сурови ще са обидите и хиперболите.

Познато ли ти е как другите все говорят за теб? Дам, в другите е проблемът 😉 Ти си невинен.
Това са тези хора които ценят марката върху дрехата. За които по време на футболен мач, ценят повече името отзад на фланелката от колкото това отпред. Това са тези хора, за които има значение дали на анцугът пише адибас или нике. Това са и онези, които постоянно си припяват чалгии, но по профилите си във Фейсбук публикуват Metallica – Nothing else matters. Това са тези хора, които чуват нещо умно и го приемат за свой девиз. Много често това са и тези хора, които просто прочитат нещо в рими и казват, че е невероятно. Това са хората които имат страшно много обвинени в „приятелство” във Фейсбук. Това са и тези, които имат повече разсъблечени снимки от колкото облечени. Най-често породени от факта, че са стъпили два пъти в залата и са очаровани от огледалата там. Това са ТЕ – ДРУГИТЕ.

Това са и онези хора, за които социалната група „готини” е важен обществен статус. Това са тези хора, които когато веднъж напишат домашната си вдигат ръка, за да покажат, че я имат. Това са тези хора, които измислят лафове и се гордеят с това.
Често се случва и това да са хората, които си казват, че много искат да започнат да правят нещо – да спортуват, да учат, но намират оправдание в клишето „с какъвто се събереш, такъв ставаш” и обвиняват компанията си за това.

За тези хора има безброй много описания… Но общото между тях е едно – това са ДРУГИТЕ!

ТЕ!

Подобни публикации:

Post A Comment

*