Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Плуване и анатомия

Основна част

Тази част от блогът, отделена за плувна анатомия е атлас, от който може да разберете кои мускули и как точно участват в четирите плувни стила и място от което да видите упражнения подходящи за сухи тренировки. Като цяло упражненията които може да видите тук, спомагат мускулните групи които работят по време на плуване. Блогът не описва цели програми. Според това на кои мускулни групи искате да отделите внимание, може да видите подходящите упражнения. От тях изберете тези, които ще ви паснат.
Най-доброто упражнение за да подобрите плуването си е плуване. Тренировките на сухо, обаче, също са важни.

За да сте максимално улеснени, мускулите които участват при всеки стил, са оцветени според това дали са основни или помагащи. За улеснение, всеки стил е разгледан в две фази – избутваща и възстановителна.

На местата отделени за упражнения, пък, присъства легенда, която ви показва за кои стилове е подходящо дадено упражнение. Ако стилът не е в листа, то той ще бъде обезцветен.

Преди всичко, обаче, трябва да разберем, че плувецът е уникален атлет. Той трябва да създаде сам своя набор от сили и да ги приспособи към своя стил. Индивидуализацията е пътя към големите постижения. Най-важно е да намерите собствения си ритъм, независимо дали сте любител или професионалист.

Подобни публикации:

Post A Comment

*