Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Политика, Събития

Като стана въпрос за избори…

Здравейте!

Първо да се извиня за сериозния период на неактивност – имах своите причини, с които не смятам да ви занимавам. Надявам се заедно да върнем посещаемостта на блога.

Вчера за пръв път упражних правото си на глас, седмица след като навърших нужната възраст. „Сложих“ кръста на най-малко лошия кандидат за президент, по моите убеждения и сторих същото и с местните избираеми лица.

Все си мисля, че не само аз съм на мнението, че избираме най-малко нехаресвания кандидат. Умишлено не използвам думата мразен, защото е твърда силна за несериозни неща, като настоящото политическо състояние на България.

Е, в политически анализи няма да влизам, защото си знаем – българите си разбираме от политика и футбол.

Друга тема ми стана интересна – вчера следях следизборните студия на пет програми – БНТ, бТВ, Нова, ТВ7 и кабеларката Телекабел. Като цяло Бойко Василев, Ани Цолова, Цветанка Ризова и Николай Бареков се справиха с живите предавания, но не разбрах какъв беше смисъла да се конкурират… И без туй казваха еднакви неща. В западните страни отдавнашна практика е в политическите събития, телевизиите да правят общо предаване.

Здраве да е. Поздравления иначе на Светльо Витков – експериментът му беше доста интересен. Както и отговорът му за 1,8 % (снощното му изявление по бТВ).

Сега идва балотажът. И един призив към връстниците – хубаво ще е другата седмица да не ни е яд, че ваканционен ден и ден от ваканция съвпадат, а да ни „жегне“ да гласуваме (отново).

Поздрави,
Иван

Подобни публикации:

Post A Comment

*