Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Личности, Спорт, Събития

Капи(С)тан

Номер 19-ти… Капитан на легендарния Астън Вила… Капитан на българския национален отбор по футбол… Човекът с най-много мачове за отбора на България… Един от най-резултатните играчи в историята на шотландския футбол… Това е боецът Стилиян Петров…

Това е човекът, който не един път поемаше отговорността за СВОЯ отбор. Защото винаги бе основната фигура, душата на 11-те на терена, останалите в съблекалнята, и милионите фенове по света.

Стан, както го наричаме феновете, бе диагностициран с остра левкимия. Аз научих новината от сайта на Евроспорт, а след секунди гръмнаха и българските медии. След минути знаеше целият български народ. И всички бяхме потресени… Целият футболен свят изрази подкрепата си към Стилиян и неговото семейство.

Днес Петров направи изявление за „Тема Спорт“: „Край с футбола! Започвам тежка битка за живота си“. Ти спечели много битки, капитане! Ще пребориш и тази! Защото отборният дух е това, което печели. А в момента цяла България и целият футболен свят са твоят отбор!

„Ще се боря, то е ясно, благодаря за подкрепата от целия свят, но пожеланията от България ми дават най-голям ентусиазъм, че един ден ще се оправя“.

Стан-капитан, с теб сме!

Снимка: Благовест Димитров


Подобни публикации:

Post A Comment

*