Създайте своя електронен МАГАЗИН и продавайте ОНЛАЙН - само за 54.99 лв./месец!

Blog

Posted by Ivan Popov in Личности, Събития

Историята на Тед Уилямс – всеки човек се ражда с мисия


Изгледахте ли видеото? Ако не сте – направете го!

Сега изгледахте ли го? Ето и малко информация за този човек!

Тед Уилямс е роден на 22 септември 1957 в Бруклин. Става известен, когато над 3 милиона души гледат клип с негово интервю през Януари 2011.

Уилямс е роден в Бруклин, Ню Йорк. Според майка му, баща му го е кръстил на бейзболна звезда. Уилямс се вдъхновява да стане радио водещ когато 14-годишен печели среща с радио-водещ и вижда, че гласът му не е като по радиото.

Работи като ди-джей в радиото, когато през 1993 започват проблемите му с дрогата и алкохола. Остава бездомен. Тед казва, че от две години и половина е чист.

Видеото с Уилямс е записано в Охайо и е публикувано на уебсайта на Columbus Dispatch на 3 Януари 2011 от Дорал Шеноует. От там намира пътя си и в YouTube. За един ден клипът е изгледан над 3 милиона пъти. Вестниците се надпреварват кой да пише пръв за Мъжът със златния глас. Много хора проявяват инициатива за дарения на пари, дрехи и предложения за работа. На 5 Януари 2011, Уилямс се появява в шоуто на „Dave and Jimmy Show“ по WNCI и е интервюиран.

На 7 януари, Уилямс е официално назначен от MSNBC като озвучител. Назначен е и от Kraft Foods като човека, който да говори на рекламите им.

Тед Уилямс е доказателството, че когато си роден да бъдеш някой, нищо не може да ти отнеме правото. И все пак, дали съдбата му щеше да е същата извън съвременния свят на свободните медии? Отговорът остава за вас…

Подобни публикации:

Post A Comment

*